Cookieregler

Talentpriser 1999

Det var Christopher Berdal, uddannet ved instruktørlinjen, og skuespiller og forfatter Nicolas Bro, der sammen stod bag "Den Menneskelige Abe" og i denne sæson lavede "Natsværmer" for Mammutteatret.

Her havde Thure Lindhardt, der også huskes for sin præstation i ”Fucking and Shopping” på Café Teatret, endnu en gang lejlighed til at lege med sit specielle og lovende talent.

Nikolaj Lie Kaas fik sit store gennembrud i ”Det' en skam hun er en mær” på Det Kgl. Teater, men havde inden da spillet med i afgangsforestillingen ”Den menneskelige Abe” på Statens Teaterskole.

Tina Højlund er solist ved Den Kgl. Ballet, hvor hun danser både store klassiske balletter med renhed, linie og musikalitet. Men hun har også haft mulighed for at demonstrere sit poetiske og ekspressive talent i moderne balletter af Tim Rushton og med Alexander Kølpins Sommerballet.

Operasangerinden Helene Gjerris modtager sin talentpris for en fantastisk præstation i Bizets Carmen på Den Jyske Opera, samt for sin flotte debutkoncert, hvor programmet varierede fra opera til musical.