Cookieregler

Reumert-salon: Fri os for det vi selv har skabt

01.02.2016

Hvad er det for en verden vi har skabt? Og hvordan reflekterer og reagerer kunsten på den verden? Fri os for det vi selv har skabt, er undertitlen på Teater FÅR302's aktuelle co-produktion med svenske Institutet (Malmø/Berlin) "Sne, blomster, fjer & fisk".

Årets første Reumert-salon tager trådene op fra forestillingens grundpræmis, der handler om behovet for at finde et "helle" og trække stikket ud i en stadig mere og mere accellererende verden. Hvad er det for en verden, som forestillingen er en reaktion på? Hvorfor skal vi løbe hurtigere og hurtigere for at blive hvor vi er? Hvad er det for en tankegang, der har skabt idéen om det konstant omstillingsparate og merværdiskabende menneske. Er tanken om et "helle" en utopi, og udelukkende en vestlig problematik? Og kan kunsten bidrage med en anderledes tænkning om idealer og visioner og hermed skabe håbet om endnu ikke virkeliggjorte muligheder for mennesket?

Salonen er allerede fuldt booket. Vil du gerne med men har ikke nået at få billet, kan du komme på venteliste. Skriv en mail til karina@faar302.dk - så får du besked, hvis der kommer ledige pladser.

Moderator:
Monna Dithmer - Teaterredaktør og -kritiker, Politiken

Panel:
Lea Korsgaard - Chefredaktør, Zetland
Uffe Elbæk - Politisk Leder, Alternativet
Anders Carlsson - Kunstnerisk leder, Institutet www.institutet.eu, professor ved skuespiluddannelsen - Theatre Academy of the University of the Arts i Helsinki og instruktør på forestillingen Sne, blomster, fjer & fisk - Fri os for det vi selv har skabt.

"Sne, blomster, fjer & fisk - fri os for det vi selv har skabt" spiller på Teater FÅR302 i perioden 1.-27. februar 2016.

 

 

Deltag i Reumert-salon

Hvornår: Torsdag den 11. februar kl 17.00

Salonen finder sted forud for forestillingen "Sne, blomster, fjer & fisk - fri os for det vi selv har skabt" som spiller på Teater FÅR302 samme aften kl. 20.00 og i perioden 1.-27. februar 2016.

Hvor: Teater FÅR302, Toldbodgade 6, 1253 København K.

Hvordan: Deltagelse i salonen er gratis. Alle pladser er booket, men du kan skrive dig på venteliste pr. mail til karina@faar302.dk